PET CENTAR d.o.o. 


10000 Zagreb, Heinzelova 60


KARTA


Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

U ovaj dućan redovito idem u kupovinu za svog psića. Ponuda hrane, poslastica, igračaka, krevetića i robice je odlična. Tu se mogu kupiti i ribice, kunići, hrčci, kanarinci, papige, činčile, ... Cijene su niže nego u ostalim pet shopovima. Kupnjom se skupljaju naljepnice i ostvaraju određeni popusti. Životinje također mogu ući s vama u dućan i unatoč tome, sve je čisto i uredno. Ovaj Pet centar ima i malu ljekarnu u kojoj možete dobiti stručan savjet za svoju životinjicu potpuno besplatno.


Prije 148 mjeseca

Odlična trgovina za ljubimce, veliki izbor svakakvih stvari (hrane, igračaka, te svega što je potrebno Vašem ljubimcu), možda i najljubaznije osoblje koje sam ikada imao priliku vidjeti. Uglavnom nemam nijedne zamjerke na ovu trgovinu.


Prije 148 mjeseca

Definitivno preskup. Iako imaju sve, nemaju dovoljno osoblja, uvijek čekam pet minuta za jedno pitanje, jer stalno trče po dućanu. :S Dobro je ako se zna po što se ide, a za mene koja sam neiskusna sa životinjama Pet Shop mi je totalno antipatičan.


Prije 148 mjeseca

Oooooogroman izbor svih mogućih i nemogućih potrepština za svakog ljubimca, cijene ok.Super je što unutra komotno možeš ušetat sa čoporom pasa, i nitko te neće krivo gledati.Možda i najbitnije, osoblje je dovoljno stručno i pristupačno da u svakoj situaciji znaju pomoći dobrim savjetom što je od izuzetne važnosti, pogotovo za nove vlasnike.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »