STELLA, FRIZERSKI SALON 


10000 Zagreb, Ilica 165


KARTA


Sliku postavio/la -
od 6

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Stella je najjači salon u gradu definitivnoo.
pozzz! :)


Prije 151 mjeseci

mislim da je salon izvrstan. uz opuštenu atmosferu i ugodne frizerke koje su fkt uvijek spremne na zabavu i razgovor nikad mi nije bio bed pričekat ako je bila gužva. Uostalom uvijek ponude ili kavu ili čaj da nam bude ugodnije.

Ako ste bili zadovoljni samo jednom , ne razumijem kako ste se onda uporno vraćali u Stellu, jer očito ste bili više puta.
imate moju punu podršku mislim da bi takvo osoblje trebalo biti u svim salonima. Frizerke očito znaju svoj posao jer nebi bila takva gužva :)
Mislim da je apsurdan komentar da je to tip salona samo za starije gospođe kad prevladavaju mlađe frizerke koje su ostvarile pobijede na raznim natjecanjima.
od mene sve najbolje. sam tak nastavite :)


Prije 151 mjeseci

Takvi tipovi frizerskih salona su za starije gospođe...


Prije 151 mjeseci

Gledam gornje komentare i moram se pridruziti komentarima gospode Jele i pohvaliti salon i frizerke u "Stelli". Nitko mi nikad nije tako glavu izmasirao a da ne govorim o atmosferi u salonu koja je opustena i prijateljska. Kad je guzva u salonu nije mi problem pricekati jer u salonu imaju kavu, caj i sve novine. ukratko, LAJKAM


Prije 151 mjeseci

godinama dolazim u frizerski salon "Stella" i jako sam zadovoljna njihovim uslugama i cijenama. Koriste vrhunske preparate tvrtke Schwarzkopf i veliki je plus sto imaju za razliku od konkurencije prirodne boje za kosu i njegujuci blajh koji ne ostecuje kosu. U salonu rade stalne frizerke koje su vrlo iskusne, stovise kostantno se educiraju i usavrsavaju te uvode novitete u salon. Istina vrlo cesto je guzva ali to govori o tome da je nivo usluge i cijene u samom vrhu te se klijenti vracaju i stvaraju tu navodnu guzvu. Nikada nisam dugo cekala i uvijek sam bila zadovoljna sa uslugom. PREPORUKA SVIMA :)


Prije 151 mjeseci

Nisam previše zadovoljna sa uslugom ovog frizerskog salona. Velika zamjerka je što uglovnom rade mlade, neiskusne frizerke koje se stalno mjenjenjaju :/ Zadovoljna sam bila samo jednom, kada me šišala jedna starija gspođa koja tamo dugo radi. Sa cijenom usluge sam zadovoljna, nije preskupo. U salonu je uvijek gužva pa se frizerka ne može u potpunosti posvetiti klijentu nego trči od stolice do stolice što me užasno nervira. Veliki plus za ambijent,lijepo uređeno.;)



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »