Lidl d.o.o. 


10010 Buzin, Bani 75


KARTA



Kontakt Namjena
0800 200 220 telefon
kupac@lidl.hr mail
www.lidl.hr  

Ključne riječi: trgovina, hrana, odjeća, kućanski aparati
Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 148 mjeseca

Lidl je zakon ali za određene stvari, i ako se zna što se treba kupiti. Bitno je da se isprobaju neki artikli i da postanu "provjereni". Tjestenina im nije dobra. Mlijeko je zakon!


Prije 148 mjeseca

Fantastična trgovina. Namirnice su jeftine, a kvalitetne. Studentima posebno zanimljiva trgovina zbog slatkiša, grickalica, ali i drugih prehrambenih proizvoda (piva:D). Svi navedeni artikli su osjetno jeftiniji nego u drugim trgovinama, a jednakog okusa. Osoblje je ljubazno i uslužno (barem u mojem iskustvu).Sve pohvale


Prije 148 mjeseca

Najjeftinije mjesto za kupovinu osnovnih namirnica. Posebnost lidla je velik izbor slatkiša koje studenti ali i svi drugi rado kupuju a u lidlu to mogu učiniti na najjeftiniji mogući način. palčevi gore za lidl!


Prije 149 mjeseca

Meni najdraže mjesto za kupovanje slatkiša i drugih neprijatelja zubića. Čokolade su odlične, a cijena im je jeftinija . Najbolji čips koji sam jela sam kupila u Lidlu i to za 6 kuna :o. Sladoled od čokolade u plavoj “kadici“ je preodličan. =D U Lidlu kupujem isključivo slatkiše, druge stvari poput mliječnih ,suhomesnatih proizvoda i sokova nisam probavala.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »




Povezane pretrage...