HEMINGWAY BAR d.o.o. 


10000 Zagreb, Tuškanova 1


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (98) 980 5000 Mob
+385 (1) 483 4958 Tel
+385 (1) 485 4176 tel
www.hemingway.hr web
medveja@hemingway.hr email
zagreb@hemingway.hr email


Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 147 mjeseca

Nalik na mrtvačnicu, preveć stepenica, pogotovo ako cugaš...uštogljeni klinci koji misle ako imaju bocu da su glavni. Sad imaju 25 promotora, i dalje su trash...


Prije 148 mjeseca

Mogu reći da ovaj klub nije više kao što je bio u svojim počecima,izgleda da je kriza napravila svoje, pa tako sada u goste ovog kluba možemo ubrojiti i dosta mlađu klijentelu,odnosno tek punoljetne osobe i zbog toga nije više na nivou. Nekada je tamo izlazila ozbiljnija populacija. Cijene su kao i u drugim klubovima, ništa pretjerano skupo. Ne sviđa mi se unutrašnjost kluba jer je pretamno i ne osjećam se ugodno, tako da više tamo niti ne izlazim. Nadam se da će se popraviti po tom pitanju, odnosno uozbiljiti, kao što je nekada i bilo.


Prije 150 mjeseci

U počecima svojih izlazaka u Zagrebu bila sam naprosto zadivljena Hemingway barom, no kako sam sve više odlazila tamo, moj afinitet naspram tog kluba je samo padao. Kao najveći plus, istakla bih samo uređenje interijera koje je uistinu impresivno. No glazba, bar u ono vrijeme dok sam tamo išla, me malo razočarala. Sljedeće što ću navesti definitivno spada izričito pod moje mišljenje; koliko god volim fina mjesta za izlaske, ekipa koja se skuplja zna biti preuštogljena, a to mi nije baš zabavno. Doduše, ne mogu reći da bih, summa summarum, Hemingway Bar uklopila u lošija odredišta za izlaske i zabavu, ali svakako više nije među mojim prvim odabirima.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »