NSK , Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu 


10000 Zagreb, Hrvatske brat.zajed. 4


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 616 4186 Fax
+385 (1) 616 4111 Tel
www.nsk.hr Web
nsk@nsk.hr Email

Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

Odlična lokacija, divno uređen prostor, za one koji zaista dolaze učiti a ne pokazivati se (a takvih je malo) odlična stvar...ni članarina nije skupa. Striček koji upisuje nove članove je turbo simpatičan, a zaštitar možda malo čudan :D ali ostalo sve super.


Prije 150 mjeseci

Učenje i zabava na jednom mjestu. Sve je lijepo, uredno i prostrano, a za opuštanje tu ej i 5. kat. Jedina primjedba zloj knjižničarki na prvo katu.


Prije 147 mjeseca

Iako je vrhunski uređeno nije mi pomoglo pretjerano u učenju. Previše sadržaja naokolo, a i osobolje bi se moglo malo razvedriti.


Prije 147 mjeseca

NSK je nešto najgore što se studentu može dogoditi. Iako je orginalna ideja učenje i istraživanje to ipak nije tako. Puno studenata na jednom mjestu+kafić+menza=pad ispita. Tko se može ograditi od sve navedenog i usredotočćiti samo na učenje, svaka čast.


Prije 147 mjeseca

Jednom probao i nikad više. Koncept učenja zajedno sa desetinama ostalih ljudi je poguban za koncentraciju, a i konstantna gužva te udaljenost ne pridonose dobrom dojmu. Zahvalno u teoriji, loše u praksi.


Prije 147 mjeseca

Imam jako loša iskustva s osobljem i zato sam odustao od ove metode učenja. Inače je ideja odlična, pod uvjetom da imate dovoljno jaku volju da zaista učite.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »