NSK , Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu 


10000 Zagreb, Hrvatske brat.zajed. 4


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 616 4186 Fax
+385 (1) 616 4111 Tel
www.nsk.hr Web
nsk@nsk.hr Email

Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 148 mjeseca

Jednom probao i nikad više. Koncept učenja zajedno sa desetinama ostalih ljudi je poguban za koncentraciju, a i konstantna gužva te udaljenost ne pridonose dobrom dojmu. Zahvalno u teoriji, loše u praksi.


Prije 148 mjeseca

Iako je vrhunski uređeno nije mi pomoglo pretjerano u učenju. Previše sadržaja naokolo, a i osobolje bi se moglo malo razvedriti.


Prije 148 mjeseca

Imam jako loša iskustva s osobljem i zato sam odustao od ove metode učenja. Inače je ideja odlična, pod uvjetom da imate dovoljno jaku volju da zaista učite.


Prije 148 mjeseca

NSK je nešto najgore što se studentu može dogoditi. Iako je orginalna ideja učenje i istraživanje to ipak nije tako. Puno studenata na jednom mjestu+kafić+menza=pad ispita. Tko se može ograditi od sve navedenog i usredotočćiti samo na učenje, svaka čast.


Prije 150 mjeseci

Učenje i zabava na jednom mjestu. Sve je lijepo, uredno i prostrano, a za opuštanje tu ej i 5. kat. Jedina primjedba zloj knjižničarki na prvo katu.


Prije 150 mjeseci

Odlična lokacija, divno uređen prostor, za one koji zaista dolaze učiti a ne pokazivati se (a takvih je malo) odlična stvar...ni članarina nije skupa. Striček koji upisuje nove članove je turbo simpatičan, a zaštitar možda malo čudan :D ali ostalo sve super.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »