HG SPOT d.d. 


10000 Zagreb, Avenija Dubrovnik 46


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 661 1531 Fax
+385 (1) 661 1555 Tel
www.hgspot.hr Web
prodaja@hgspot.hr Email
utrine@hgspot.hr Email

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 148 mjeseca

Unatoč pričama da HG spot propada to je i dalje dučan sa najboljom elektronikom. Tu ćete naći sve što vam je potrebno. A špekulacije o bankrotu zanemarite. HG spot je i dalje na istom mjestu i možete ga slobodno posjetiti. Ljubazno osoblje vam je ovdje na raspolaganju i uvijek su spremni pomoći, da li savjetom ili pomoći gdje se što nalazi. :)


Prije 151 mjeseci

Hg spot je i dalje, uz sve svoje krize, jedan od najboljih dućana sa elektronikom u Zagrebu. Posebno bih naglasio osoblje koje ce ti pomoći kako god znaju i rukama i nogama. Ugodni su i daju vrlo dobre savjete. Što se tiče izbora, čini mi s eda je izbor svih mogućih tehnologija dosta dobar, ne vidim nešto što posebno fali. Jedini im je minus to svo silno mijenjanje vlasnika, bankroti i slično, pa ljudi više nisu ni sigurni je li rade i je li postoje i dalje.


Prije 148 mjeseca

Kvalitetno i obučeno osoblje, više nego sadržajna ponuda (doduše, samo malo konfuzno raspoređena) ostavljaju dojam ozbiljne prodavaonice. Jedini je nedostatak oskudni parking ispred same prodavaonice, a pošto je u pitanju Novi Zagreb, mislim da bi trebali omogućiti ljudima bolji pristup vozilom. Sve u svemu, ponajbolji dućan koji se bavi elektroničkim proizvodima u gradu Zagrebu.


Prije 148 mjeseca

Nemam baš najbolja iskustva, jer pola stvari koje sam kupio u ovoj trgovini morao sam vraćati ili nositi na popravak, i to brzo nakon kupnje. Ipak radilo se o vrlo jeftinim artiklima, sve što je malo skuplje bilo radi i danas besprijekorno. Pa ipak, mislim da ima puno kvalitetnijih trgovina ovakve vrste u Zagrebu. Osoblje je bilo ljubazno (i prodavači i tehnička služba), a izbor opreme je zavidan, te zbog toga ova ocjena, inače bi bila manja.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »