SLASTIČARNICA VINCEK, STJEPAN I ANKICA VINCEK 


10000 Zagreb, Kralja Zvonimira 7


KARTA



Kontakt Namjena

Ključne riječi: slastičarnica, vincek, kolači, sladoled
Sliku postavio/la -
od 5

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 151 mjeseci

Mislim da nema osobe koja nije čula za slastičarnicu Vincek u Zagrebu ili je posjetila. Nažalost, moram se složiti s gornjim komentarima; u Vinceku je često gužva i treba se nešto duže čekati dok se dođe na red. Prodavačice i nisu baš najljubaznije (vjerojatno jer imaju više posla), a prostor bi se mogao bolje urediti i povećati, jer često nema dovoljno mjesta za sjesti.
Unatoč tome, meni su njihovi kolači i sladoled predobri, iako su dosta zasitni. I upravo zbog njih često ovdje dolazim.
Preporučila bih vlasnicima da zaposle još ljudi, te ako je moguće, da povećaju lokal. Tada bi ova slastičarnica bila za 5!


Prije 151 mjeseci

Kao osoba koja obožava kolače i slastice mogu reći da mi se Vincek uopće ne sviđa. Ne kažem da nema dobrih kolača i sladoleda, ali jednostavno mi više nisu fini kao što su prije bili. Možda umišljam ali zbilja mi se čini da je Vincek prije bio puno bolji. Možda je do mene , ali u većini kolača mi se čini da ima previše margarina, pa mi kolač nema okus kako bi trebao već prevladava okus margarina. Druga stvar je prostor tj. nedostatak prostora. Nerijetko se dešava da kupiš kolač i onda dobrih 10-15 minuta s tanjurom u ruci čekaš da se oslobodi mjesto. Treća stvar je osoblje,nastojim razumjeti da im nije lagano raditi zbog broja gostiju koji je zbilja velik, ali jednostavno je neprihvatljivo za uslužnog djelatnika da bude neljubazan ili prevrće očima na vašu narudžbu ako ga zamolite da vam stavi još jednu kuglicu sladoleda koliko god posla imao i u kolikoj god gužvi bio.


Prije 151 mjeseci

Odličan sladoled, ukusni kolači i što je najvažnije pristupačne cijene. Ugodna, obiteljska atmosfera. Prodavačice su ljubazne no nekada znaju požurivati kada je gužva što nikako ne ostavlja dobar dojam. Kad mi 7 puta kaže izvolite,a vidi da još gledam i biram i da ni sama ne znam što bih uzela (jer ipak, teško je odlučiti se između svih tih slastica :)) dođe mi da se okrenem i odem... A mogli bi malo i poraditi na uređenju. Naime, unutrašnjost lokala nije ni moderna, ali ni starinska što ne ostavlja neki osobit dojam na potrošača. Bilo bi dobro kad bi bilo više motiva iz starog Zagreba kakav je nekad bio i kada bi Vincek bio uređen u skladu s time. No sve u svemu, kolačima čista petica! Zaposlenicama četvorka.


Prije 148 mjeseca

Odlican sladoled,kolaci kako koji a cijene i vise nego pristupacne.Ono sto mi se posebno svida kod vinceka sto ima toliki izbor okusa i boja i raznoraznih vocnih i cokoladnih kupova za male i velike.Radno vrijeme je za svaku pohvalu,super je sto ako se zazelite u 21h eh da mi je nesto slatko i jos uvijek stignete navratiti do vinceka na fini sladoled i svjeze kolace.Vinceku bih dala da mogu desetku!


Prije 150 mjeseci

Vincek mi je definitivno najdraža slastičarnica. Odlični sladoledi i torta od nugata. Jedino me smetaju prevelike gužve kada moraš stajati sa kolačima u jednoj ruci i čašom u drugoj i čekati da netko oslobodi mjesto.


Prije 150 mjeseci

Iako mnogi obožavaju Vincek, ja nisam jedan od njih. Ne mogu reci da nije fin i da nikad nebi išao tamo po sladoled,isto vrijedi i za kolače ili bilo koju drugu slasticu, naprotiv. Ali, svaki puta do sada kada sam bio u Vinceku prvo sam čekao u redu pa dvadesetak minuta, a kad bi došao na red, sav ushićen jer želim odabrati jedan od sto okusa sladoleda, tete koje prodaju bi mi bar 10 puta rekla izvolite,izvolite... Mjesto za stolom do sad ni jednom nisam uhvatio. Uređenje prostora bi također moglo biti bolje.


Prije 149 mjeseca

Meni najbolja slastičarnica. Kolači su im izvrsni, oduševila me njihova nougat torta. sladoledi su također odlični, imaju raznovrsne okuse.Ambijent je lijepo uređen,sve je čisto i uredno. cijene su u redu s obzirom da je sve odlično. Osoblje je ljubazno i uslužno. Često su velike gužve.Velika pohvala! :)


Prije 147 mjeseca

Super slastičarnica. Sladoledi su jako kvalitetni i fini, jedni od najboljih koje sam ikad jela, kolači su isto fantastični, slatki i ukusni! Jedina je zamjerka jako mali prostor i velika gužva, nikad nema mjesta i slobodnog stola. Prostor bi definitvno trebali povećati.


Prije 148 mjeseca

Obožavam Vincek. Prvi razlog je što je sve fino, pogotovo kesten rolada i sve vrste sladoleda, a drugi razlog je što se tamo ne puši. Malo je poskupo, ali kvaliteta je nepromjenjiva.


Prije 148 mjeseca

U Vinceku jedem samo sladoled i vrhunski je i drago mi je što su i na Kvatriću


Prije 148 mjeseca

Odlični kolači, vrhunski sladoled. Osoblje je po mojem iskustvu odlično i brzo, što je pohvalno zbog ogromnih redova koji znaju biti. Jedina zamjerka je trend poskupljenja, jer mi se čini da je svake godine sladoled za kunu skuplji. Zbog toga tri, inače bi ocjena bila viša.


Prije 148 mjeseca

Vincek= odlični kolači i još bolji sladoled. Iako se slažem s prethodnim komentarima o gužvi, redovima i ne pretjerano ljubaznim osobljem,cijeni, mislim da je vrijedno malo pretrpjeti i pričekati, ipak su to najbolji kolači i sladoled u gradu! :)


Prije 148 mjeseca

Super slastičarna, vrhunski proizvodi! Cijene su pristupačne. Usluga zna "zaštekati" što vjerojatno možemo gužvi pripisati no mislim da im to nebi trebao biti izgovor. Moglo bi se i prostorno to malo bolje organizirati.


Prije 148 mjeseca

Super sladoledi i kolači, najbolje što zagreb ima za ponuditi.Prostorno nezgodno jer su izgleda prometom premašili prva očekivanja, širenje im ne bi bilo na odmet.Vec spomenuti problemi s čekanjem, al na kraju se uvijek isplati


Prije 156 mjeseci

Uvijek dobra usluga i ponuda. Kvalitetni sladoledi! Jedino što je jako često gužva i ponekad budu neorganizirani redovi, trebali bi se malo proširiti prostorno.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »