Studentski centar u Zagrebu 


10000 Zagreb, Savska cesta 25


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 459 3555 Centrala
+385 (1) 459 3506 Centrala
www.sczg.hr  
info@sczg.hr  

Ključne riječi: sc, student servis, menza

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 147 mjeseca

Obožavam menzu u SC-u. Pošto su poslodavci počeli kontrolirati na čiji se ugovor radi, ne mogu više vaditi ugovore jer sam izvanredna. :S


Prije 147 mjeseca

Šalteri se snalaze s obzirom da imaju očajnu tehniku na raspolaganju. Osoblje na šalterima kao i u menzi je vrlo pristupačno i otvoreno. Jedino se kvaliteta ponude u menzi može poboljšati, pritom prvenstveno mislim na raznovrsnost ponude jela. Ne bi ih ubilo da pokušaju s nečim novim.


Prije 147 mjeseca

Za rad u Studentskom centru treba puno živaca za sve nas nadobudne studente kojima se uvijek žuri. Jest da moja mala zamjerka je što nikad nisu otvoreni svi šalteri i mislim da tako stvaraju dodatnu nepotrebnu guzvu. Svaka cast hrvoju, zaposleniku koji me uvijek doceka sa smješkom! :)


Prije 147 mjeseca

Osim poslaova kojih ima dosta, različitih profila i trajanja, važna je menza i to brza jer je bolja od restorana, čak i od Save. Tete su dobre i nisu živćane bez obzira na sve što moraju trpiti tokom dana, ipak tuda prođe ogroman broja studenata u jednom danu. Jedino je teta koja radi na kasi malo živčana, to je vjerovatno jer svi pitaju za punjeni pileći, a njega nikad nema


Prije 147 mjeseca

Odlično, prije svega zbog menze :) osoblje je uslužno, mogu se pronaći dobri poslovi. Stvarno nikakve zamjerke. Održavanje raznih evenata u sklopu samog Centra je za svaku pohvalu. Od projekcija filmova, do izvođenja mladih glazbenika.. Pohvaljujem i smotru Sveučilišta koja se odvija u prostorijama SC-a.


Prije 148 mjeseca

Slažem se da Studentski centar zaslužuje odličnu ocjenu jer su njeni djelatnici i više nego ljubazni i simpatični. Hrana je također uglavnom dobra i po zaista pristupačnoj cijeni. Cijeli koncept je odlično osmišljen i prilagođen potrebama studenata. Sjećam se da kad sam jednom prilikom došla u SC taman pred kraj vremena kad nije ostao neki veliki izbor hrane, pa su ljubazni djelatnici htjeli nešto još pripremiti, mada su bili gotovi s poslom. :)


Prije 148 mjeseca

Sve pohvale! Baš je dobro da takvo nešto postoji! Ponuda poslova je nekad bolja, nekad lošija, no treba biti uporan i ustrajati i sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Osoblje je jako ljubazno.


Prije 148 mjeseca

Cijeli koncept studentskog centra vrlo je dobro osmisljen. Stvarno ima svega. Trude se ipak tu i tamo organizirati dogadanja. Vlo je važna i smotra sveucilista koja se tamo odigrava. Jedini problem je parking zato sto se s autom ne može ući u sam studentski centar.


Prije 148 mjeseca

Studentski centar u Zagrebu zasigurno zaslužuje odličnu ocjenu jer omogučuje brojnim studentima koji moraju čim prije naći posao da to i naprave a isto tako osoblje je vrlo pristojno.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »