STARA SAVA 


10000 Zagreb, Savska cesta 208


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 369 7750 Fax
+385 (1) 363 4322 Tel
www.starasava.hr Web

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 150 mjeseci

Stara sava je odlična pizzeria u blzini studenstkog doma. Cijene su ok, a hrana odlična. Što god da naručili možete uzeti besplatnu salatu i odabrati talijanski ili francuski dressing. Jedina primjedba bi bila upućena interijeru koji i nije baš nešto savršen i prikladan.


Prije 147 mjeseca

Mozda i najbolja pizza u gradu.Cijene super, prihvatljive pogotovo za studente koji zive u blizini.osoblje je ugodno i interijer je bas ugodan, nista pretjerano moderno, ali se osjecas kao da si doma.Jedini nedostatak je nepostojanje dostave, ali pretpostavljam da ne bi znali gdje ce sa sobom od svih studoša koji bi naručivali :D


Prije 147 mjeseca

Stara sava, dugogodišnja pizzerija sa domaćim štihom i ukusnom pizzom prije svega. ambijent je poseban i sviđa mi se taj starinski izgled... posjeća me na konobe na moru. Čest sam posjetitelj ove pizzerije zbog jeftine cijene, velike količine i ugodnog osoblja.


Prije 147 mjeseca

Meni osobno najbolja pizza u gradu. Ambijent vrlo dobar, restoran je prekrasno uređen, a osoblje je vrlo simpatično. Cijene su prosječne, a i još jedna pozitivna strana za mene je što mi je relativno blizu pizzeria. Parking je vrlo dobar, još mi se nije dogodilo da nisam našao mjesta.


Prije 147 mjeseca

Meni je tu pizza stvarno sočna, baš je dobra, i super mi je što je peku u krušnoj peći. Malo je preveć stolova za moj ukus...prenatrpano...



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »