K.K. Cedevita 


10090 Zagreb, Podsusedski trg 14


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 349 0937 fax
+385 (1) 349 1144 telefon
www.kkcedevita.hr web
kkcedevita@email.t-com.hr mail

Sliku postavio/la -
od 1

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 149 mjeseca

Odličan prikaz kluba koji se, slicno kao i Medvescak u hokeju, "podigao" iz nicega. Klub koji je bio cisti prosjek do promjene imena i stvaranja projekta "Cedevita" danas je jedan od dva, kvalitetom, najbolja kluba u Hrvatskoj. Jedina zvjezdica koja fali u ovoj ocjeni je povijest kluba, koja je blago receno, nikakva.


Prije 149 mjeseca

Super klub, dokaz kako se u Hrvatskoj sa vizijom,ljubavlju i malo kapitala može napraviti čudo. Cedevita je zapravo fenomen- u trenucima kada nam je reprezentativna košarka na najnižim granama, sve dvorane zjape prazne, Cedevita niže uspjehe i privlači gledatelje odličnim marketinškim potezima. Jedan fantastičan projekt koji se mora pohvaliti!


Prije 150 mjeseci

Marketinški izvanredno osmišljen klub, relativno nov, pojavio se na hrvatskoj košarkaškoj sceni prije 4-5 godina a dosad je već igrao i finale prvenstva, plasirao se u Final Four Eurochallenge Kupa... Tribine su im pune, uspjeli su u kratko vrijeme napraviti "brand" od kluba te tako fiskalno no i karizmom zasjeniti većinu od košarkaških nam prvoligaša s bogatom tradicijom. Samo naprijed.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »