Importanne D.O.O. 


10000 Zagreb, Trg Ante Starčevića BB


KARTA



Kontakt Namjena
+385 (1) 457 7076 telefon
www.importanne.hr  

Sliku postavio/la -
od 2

Detaljnije informacije možete dobiti na info telefonu 11 88 0.




SORTIRAJ PO:   
Prije 149 mjeseca

Šteta za ovakav shopping centar jer je na izvrsnoj lokaciji a nudi tako malo.Trgovine s robom su više nego očajne.Sve trgovine imaju sličnu robu. Može se naći poneka stvarčica ali vrlo rijetko.Cijene su im malo previsoke s obzrom na ostale trgovine koje nude kvalitetniju robu. Jedno što mi se sviđa u ovom shopping centru su kafići.


Prije 149 mjeseca

Importanne centar je daleko lošiji shopping centar od ostalih u Zagrebu. Odjeća i obuća u mnogim dućanima je zaista loša, a stvari su iste ko na placu samo po daleko većoj cijeni. Ovisno o dućanu, prodavači i prodavačice znaju biti veoma neljubazni, no, naravno ima i dobrih. Ne sviđa mi se što se wc naplaćuje, jer u ostalim shopping centrima toga nema. Jedini plus je taj što se ovdje nalaze i dm, i bipa i kozmo. Ima i dobrih kafića i hrane, a i nalazi se blizu glavnog kolodvora pa mnogi putnici mogu pričekati ovdje na toplom ukoliko su zakasnili na vlak ili autobus.


Prije 149 mjeseca

Ovo bi kao trebao biti shopping centar. No Importanne je sve samo ne to. Sama atmosfera je zbilja depresivna. Naime, kako se cjeli prostor nalazi ''pod zemljom'' osjećam se kao u nekom podrumu, često je zagušljivo i nema zraka. Dućani su jako loši, ponuda je dosta jadna, većinom se radi o odjeći i torbama s placa koja se ovdje prodaje po 3x većoj cijeni. Cijene su prevelike s obzirom na kvalitetu proizvoda. Kafići su neuredni, higijena je minimalna (jednom prilikom sam dobila čašu na kojoj je bio otisak nečijih usana, zbilja grozno) jako su mali i zbijeni, puni dima... Osoblje i u dućanima i u kafićima je bahato i neljubazno.


Prije 149 mjeseca

Importanne nije baš mjesto koje volim posjećivati, prvenstveno zbog čestih gužva. Dućani me ne oduševljavaju zbog činjenice da se većina stvari koja se prodaje tu u dućanima može naći na placu po znatno nižoj cijeni. Dio sa ugostiteljskim objektima je u redu. Pristojna cijena i usluga.


Prije 151 mjeseci

Iako se u sklpou ovog trgovačkog centra (nazovimo ga tako) nalazi mnogo malih trgovina, izbor nije najbolji. Naime dućani su gotovo identični, a kvaliteta robe koja se prodaje (prvenstveno mislim na odjeću) vrlo je niska s obzirom na cijenu. Trgovkinje su u glavnom neljubazne. S druge strane kafići su u redu, imaju dobru ponudu, cijene su možda malo više zbog blizine kolodvora, ali to je u redu s obzirom na lokaciju. Konobari su brzi i uredni.



Da bi napisali komentar morate se prijaviti.      PRIJAVA »