Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


KONZUM d.d.

Veliki izbor ,vjerojatno i najbolji izbor za speceraj,osim raznih stranih marki nude i nase hrvatske i pristupacnije cijenovne proizvode.Lokacije Konzum ducana su uglavnom odlicne kao npr onaj na tramvajskoj stanici na Kvatricu gdje je ljudima prakticno jer mogu usput na putu do doma ili posla kupiti si gablec ili speceraj .Ono sto Konzum cini jedinstvenim je sto on jedini ima i omogucenu online kupovinu.

POSLOVNI SUBJEKT


ZARA HRVATSKA d.o.o.

Zara je odlična trgovina za sve dobne skupine. Odjeća je lijepa i elegantna, trgovci su pristojni i pristupačni. Kako je u zadnje vrijeme otvoreno dosta novih trgovina nema problema sa redovima u kabinama i slično.

POSLOVNI SUBJEKT


H & M Hennes & Mauritz d.o.o.

obozavam kupovati u HM-u ! To je ducan bas po mom gustu,mozete naci i odjecu za mlade ali i kada vam je potrebno nesto za ozbiljnije prilike,prevladava vise stilova i svatko moze naci nesto za sebe i uvijek su cijene i vise nego pristupacne a tek kada pocnu snizenja ponekad su cijene majica jeftinije nego npr kg mesa!U HM-u se mozete obuci od glave do pete,veliki i mali i po vrlo pristupacnim cijenama.

POSLOVNI SUBJEKT


WULF SPORT D.D.

Velika ponuda, dobre lokacije (ima ih stvarno posvuda), osoblje za svaku pohvalu. Cijene tenisica su uglavnom u redu, ali cijene proizvoda koje se prodaju samo u njihovim dućanima su nerealno skupe. Ipak, veliki plus ide im za organizaciju nekoliko rasprodaja godišnje u prostorima Tvornice, pa se tamo proizvodi mogu naći i po 70% nižim cijenama.

POSLOVNI SUBJEKT


ZARA HRVATSKA d.o.o. (Avenue Mall)

Zara je jedan od mojih omiljenih dućana. Nikad nema sličan asortiman kao drugi dučan i to volim kod Zare. Oštre linije krojeva i ozbiljnost koju odjeća ima mi je najdraža odlika Zare. Preporučam ju svima koji trebaju modernu ali malo ozbiljniju odjeću.

POSLOVNI SUBJEKT


MERCATOR - H D.O.O.

Ovo je nekada bila robna kuća u pravom smislu riječi. Nije bilo moguće da nema onoga što Vam treba. No, kako vrijeme prolazi ova trgovina postaje sve "ekskluzivnija" i sve gora. Ne možete naći neke od osnovnih stvari koje bi svaka trgovina trebala imati i onda morate gubiti vrijeme na odlazak u drugu trgovinu za neku sitnicu. Prostor je loše iskorišten, ponuda je sve lošija, osjeća se napetost među djelatnicima, spori su i neorganizirani. Neodgovorno je postavljati ljude na pozicije koje ne znaju obavljati, kao što je ovdje s odjelom mesa gdje mesara nije bilo neko vrijeme i onda su djelatnice koje nemaju veze s mesom morale raditi na tom odjelu i kada bi se stvorio red one su se "natjeravalae" koja će poslužiti kupce. Sve skupa, poprilično razočaravajuće, pogotovo za trgovinu u koju idete svaki dan otkad znate za sebe.

POSLOVNI SUBJEKT


AMADEUS JEANS D.O.O.

Cijene su pristupačne, ali je kvaliteta upitna. Ovisi što kupujete i od kojeg materijala. Traperice su ok, ali su malo skuplje, majice su isto ok, ali nisu baš oličenje kvalitete, no s obzirom koliko koštaju ne možete ni očekivati neku kvalitetu. Sve u svemu može se naći boljih , ali i lošijih stvari, a sve ovisi na što naiđete.

POSLOVNI SUBJEKT


Wulf Sport D.O.O.

Prije nekoliko godina ovo je bio fantastičan dućan. Uvijek su imali na akciji 20ak para tenisica po 200 kn a koje inače koštaju višestruko skuplje. Sad su proširili ponudu no više nema takvih akcija. I dalje je nešto jeftinije,ali sada samo malo jeftinije nego drugdje. Šteta baš šteta.

PRONAĐENO PRIBLIŽNO 700 REZULTATA

Filtriraj:

MJESTA


ŽupanijeSORTIRANJE: