Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


Ledo D.D.

Obožavam sve Ledo proizvode,ali sladoledi su fenomenalni, nema riječi za opisati okus sladoleda,njamii...

POSLOVNI SUBJEKT


McDonalds Hrvatska D.O.O.

Od svih fast-food restorana, ovaj je najbolji, a i siguno najkvalitetniji, ipak je jedan od najpoznatijih svjestkih lanaca. Iako je fast-food dobro izbjegavati, ja pored ovog nemogu proći samo tako, hrana mi je fina, a i zašto si ne barem jednom mjesečno priuštit ovakvu hranu! Što se tiče cijena, ok su, iako bi neke stvari trebale bit jeftinije s obzirom da su količine male, a skupe! Kao dijete, sjećam se da su imali dobre i zabavne organizacije rođendana, sada su sigurno te proslave još zabavnije! Mc'Donaldsa ima na puno lokacija u Zagrebu, a sada kada su neke preuredili, još su mi bolji!

POSLOVNI SUBJEKT


CONER D.O.O.

Web stranica se nalazi na adresi www.barbati.hr

POSLOVNI SUBJEKT


MIRNI KUTIĆ D.O.O.

Dakle hrana je veoma zadovoljavajuća, preporučujem jela s roštilja... Restoran je smješten blizu centra tako da je relativno pogodan mnogima što se tiče dostave,a sama dostava je brza i pouzdana!

POSLOVNI SUBJEKT


Rubelj Grill

Nisam inače iz Zagreba, no čuo sam mnoštvo priča o čuvenom Rubelju. Što se mene tiče, plus je definitivno rasprostranjenost lokala po gradu i dostava, no kvaliteta mi i ne imponira toliko. Također mislim da bi morali unaprijediti ponudu, pošto mislim da je prošlo vrijeme kada su (prosječni) ćevapi mogli biti trademark.

POSLOVNI SUBJEKT


CASPER

Odlični čevapi i super cijene. Preporučam!

POSLOVNI SUBJEKT


ASTERIX

Pizzerija na Utrinama je stvarno jako dobra.Samo što im je web stranica katastrofalna. Nažalost mali ugostitelji još uvijek nevide važnost web stranica.

PRONAĐENO UKUPNO 100 REZULTATA

Filtriraj:

MJESTA


ŽupanijeSORTIRANJE: