Za bolje rezultate poslužite se filterom i sortiranjem ZA BOLJE REZULTATE KORISTITE FILTER
POSLOVNI SUBJEKT


KONZUM d.d.

Veliki izbor ,vjerojatno i najbolji izbor za speceraj,osim raznih stranih marki nude i nase hrvatske i pristupacnije cijenovne proizvode.Lokacije Konzum ducana su uglavnom odlicne kao npr onaj na tramvajskoj stanici na Kvatricu gdje je ljudima prakticno jer mogu usput na putu do doma ili posla kupiti si gablec ili speceraj .Ono sto Konzum cini jedinstvenim je sto on jedini ima i omogucenu online kupovinu.

POSLOVNI SUBJEKT


LUSH d.o.o.

Super mi je kad prolazim kraj Lusha a sve miriše...žao mi je što nije malo više jeftinije...

POSLOVNI SUBJEKT


Salon za suncanje, Trgovina Nail opremom-Dijamant

Bila sam tamo odlican salon. Solarij je vrhunski, a usluge odlicne.

POSLOVNI SUBJEKT


Frizerski studio Great Performance

Frierski salon je moderno uređen, a osoblje je više nego ljubazno, ali najbitnije je da dobro rade. Dok čekate na red uvijek dobijete kavicu i novine pa se možete opustiti :-)

POSLOVNI SUBJEKT


LJEKARNA CONER BJELOVAR

Online ljekarna se nalazi na web adresi http://www.mojaljekarna.hr/

POSLOVNI SUBJEKT


OPĆA BOLNICA ZADAR

E ova ustanova zaslužuje najvišu ocjenu od mene. Spretna kakva jesam, dospjela sam tamo ovo ljeto. Liječnici sa kojima sam komunicirala i koji su obavljali šivanja, snimanja i ostale preglede, iznimno su ugodne osobe, bez imalo nervoze i sa puno strpljenja, bar koliko sam ja vidjela. Svoj posao su obavili tako temeljito pa danas, srećom, nemam nikakvih posljedica od svoje nezgode. Čak sam se i sprijateljila sa medicinskim sestrama=D.. To sve spominjem jer bi se neki djelatnici zagrebačkih bolnica, usporedivši s ovima, mogli zasramiti. Ponavljam,NEKI.

PRONAĐENO PRIBLIŽNO 3000 REZULTATA

Filtriraj:

MJESTA


ŽupanijeSORTIRANJE: